Els alumnes de l'Escola Mestre Ramon Estadella visiten la Biblioteca de Guissona i treballen els temes que tracten als projectes d'aula a través dels llibres.
Durant el curs 2017/2018 els alumnes de l'Escola Ramon Estadella visitaran la Biblioteca de Guissona per treballar els seus projectes curriculars que desenvolupen a l'aula. 

Els alumnes de 3r són els que inicien aquestes visites de treball.

3r

L'alumnat de 3r ha visitat la Biblioteca per treballar la història local de Guissona. A partir dels llibres, que els han treballat com a fonts d'informació històriques, han donat el tret de sortida a l'última fase del projecte d'aquest curs. També han visitat l'exposició "Construint el territori", que han trobat molt interessant per poder aplicar al seu projecte.

Visita 3r R. Estadella


2n

Els alumnes de 2n A i 2n B visiten la Biblioteca de Guissona i busquen informació sobre les plantes, el tema central del seu projecte de curs, a través dels llibres de consulta de la Biblioteca.  També visiten l'exposició "Construint el territori". 

Visita 2n R. Estadella


1r

L'alumnat de 1r curs han visitat la Biblioteca de Guissona per treballar el seu projecte d'aula a través d'una selecció de llibres sobre alimentació. Han fet també una bona estona de lectura i els hem explicat un conte. 


Visita 1r R. Estadella

4t

Els alumnes de 4t curs treballen el seu projecte sobre el clima i la meteorologia a través d'una selecció de llibres de la Biblioteca. També gaudeixen de l'explicació d'un conte i d'una estona de lectura, i visiten l'exposició "Construint el territori". 

Visita 4t R. Estadella