Des de la biblioteca col·laborem a través d'un servei doble amb tots els centres educatius de Guissona per tal de facilitar l'aprenentatge de les eines i recursos bàsics de què disposem i fomentar la lectura entre els més menuts i els nostres joves.

En primer lloc oferim el suport bibliogràfic als docents i l'assessorament en l'organització de la biblioteca escolar; i per altra banda, organitzem conjuntament activitats per donar a conèixer i animar els estudiants a venir a la biblioteca.

 

  • Visita d'escoles i aules d'acollida

Des de la biblioteca organitzem visites guiades als diversos centres educatius de la comarca per donar a conèixer les nostres instal·lacions. 

Adaptant-nos a les necessitats de cada curs i assignatura també organitzem activitats utilitzant els nostres recursos; llibres, premsa, dvd's, projector...  Aquestes visites a la biblioteca s'acaben convertint en una experiència cultural única (i repetible)!

Si voleu venir a visitar-nos, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

  • Maletes viatgeres

La biblioteca posa a l'abast dels centres escolars de la zona maletes amb llibres adequats pels diferents cursos, així com revistes pels pares, per tal de fomentar la lectura entre els alumnes i les seves famílies.

  • Lots escolars 

Els centres educatius poden sol·licitar  una sèrie de  lots de llibres destinats a donar suport a les activitats de dinamització de la lectura. En funció dels programes d'activitats de cada curs, podem trobar des de contes a llibres especialitzats per temàtiques. Podeu consultar la llista de lots a la web de la CePSE.

  • Suport als professors

Cada any anem renovant les guies temàtiques de la biblioteca, segons el material disponible a la biblioteca, on els professors poden trobar bibliografies relacionades amb el tema corresponent.

Per veure el vincle que es crea amb les escoles i conèixer algunes de les experiències i col·laboracions que s'han dut a terme, podeu llegir la notícia següent: "La Biblioteca de Guissona i els centres educatius compartim projectes comuns"