Les quatre escoles de la Zona Escolar Rural visiten la Biblioteca de Guissona.

Aquest curs les escoles de la ZER La Segarra (Les Pallargues, Sanaüja, Sant Ramon i Sant Antolí) visitaran la Biblioteca de Guissona per conèixer les instal·lacions, com funciona, els serveis que ofereix, l'organització i localització dels documents... a partir d'activitats organitzades en funció de l'edat dels alumnes. En tots els grups, hi haurà una estona dedicada a la lectura.


Educació Infantil

Els alumnes de P3, P4 i P5 descobreixen la Biblioteca i coneixen aquest equipament. Alguns d'ells expliquen històries per grups, després escolten les aventures d'una vaca molt especial i, per acabar, gaudeixen dels contes per a la seva edat que hi ha a la sala infantil!

Visita Ed. Infantil ZER La Segarra 

Cicle Inicial

Els alumnes de 1r i 2n, i algun grup de 3r, visiten la Biblioteca de Guissona i coneixen les seves instal·lacions. Alguns nens i nenes expliquen en veu alta un conte als seus companys i després tots participen en la narració d'un conte que representen amb ombres xineses. Abans de marxar, gaudeixen dels llibres i contes a la sala infantil!

Visita C. Inicial ZER La Segarra 

Cicle Superior

Els grups de 5è i 6è, i algun de 4t, de les escoles rurals de la ZER visiten la Biblioteca de Guissona per descobrir l'espai, saber els serveis que ofereix, conèixer com s'organitzen els llibres amb la Classificació Decimal Universal (CDU) i aprendre com es fan cerques al catàleg Argus per saber els llibres que hi ha a la biblioteca. També tenen temps per gaudir de la lectura als espais infantil i juvenil!

Visita C. Superior ZER La Segarra 


Cicle Mitjà

Els alumnes de 3r i 4t cursos visiten la Biblioteca i coneixen com s'organitzen els llibres de ficció i coneixements a la sala infantil. Després han vist un curtmetratge literari sobre el qual han escrit un text amb les idees que els ha suggerit i les han compartit entre els companys. A continuació han visitat la resta d'espais i també han tingut temps per gaudir de la lectura!

Visita C. Mitjà ZER La Segarra


Aquest curs 2016/2017 ja hem acabat les visites escolars amb els quatre centres educatius de la ZER La Segarra. Esperem retrobar-nos ben aviat!