El proper divendres 10 s'inaugura una exposició d'escriptors de la Segarra que es podrà visitar a la Biblioteca durant el mes de novembre.

A partir del dilluns 6 de novembre la Biblioteca de Guissona acull l'exposició "La Veu de la Terra”, un projecte que homenatja i dóna a conèixer els escriptors més importants de la Segarra i explica com la comarca ha influenciat en les seves obres.

Hi ha les figures de Jordi Pàmias, Jeroni Ferrer, Manuel de Pedrolo, Ramon Turull, Jaume Ferran, Josep Maria Madern, Maria Isabel Valverde, Josep Solsona, Isabel Solsona, Rosa Fabregat, Montse Canela, Mercè Canela, Jordi Gabarró, Joan Margarit, Josep Iglesias, Josep Coma i Guillem de Cervera.

La mostra va acompanyada d'un àudiovisual i d'una menció a altres autors segarrencs amb obra menys extensa, entre els quals destaquen els guissonencs Teresa Bertran i Robert Cama.

La iniciativa va ser impulsada pels Serveis Territorials de Cultura. Generalitat de Catalunya i l'Institut d'Estudis Ilerdencs, amb la col·laboració de l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal Segarra.

Us convidem a l'acte d'inauguració el proper divendres dia 10 de novembre a les 7 del vespre!

Exposició