L'alumnat de l'Escola Ramon Faus i Esteve visita la Biblioteca de Guissona i gaudeixen dels llibres, la lectura i l'espai.


El cicle de visites escolars a la Biblioteca de Guissona consisteix en una sèrie d'activitats perparades per a cada curs, segons l'edat dels infants, per donar-los a conèixer la Biblioteca, els espais i serveis que ofereix i fomentar el gust per la lectura.

Aquest curs, el cicle de visites ha començat amb els alumnes de 1r curs. 


1rA 1rB

Els nens i nenes de 1r descobreixen l'espai infantil i l'organització dels llibres d'imaginació. També gaudeixen de la lectura i de l'hora del conte amb dues històries d'animals. 

Visita 1rA R. Faus Visita 1rB R. Faus


4tA


Els alumnes de 4t coneixen diversos espais de la Biblioteca i el mètode per a l'organització dels llibres de ficció i coneixements de la sala infantil. També gaudeixen de la narració d'un conte i participen en la lectura en veu alta d'una història. 

Visita 4tA R. Faus


2nA

L'alumnat de 2n curs aprèn el funcionament de la Biblioteca i l'ordenació de la sala infantil. Gaudeixen de l'explicació de dos contes i participen ells fent de narradors d'algunes històries.

Visita 2nA R. Faus


5èB

L'alumnat de 5è curs visita les diferents àrees de la Biblioteca i com s'organitzen els llibres mitjançant la Classificació Decimal Universal (CDU). A continuació coneixen com es posa en pràctica tot el que han après a través del catàleg Argus: consulta, resultats i localització al prestatge.

Visita 5èB R. Faus