Acaba el cicle de visites amb l'alumnat de l'Escola Ramon Faus i Esteve del curs 2012/2013.


Els alumnes de P3 i fins a 4t de primària de l'Escola Ramon Faus i Esteve de Guissona han començat aquesta setmana un cicle de visites per classes per tal de conèixer a fons la biblioteca, la seva organització i el seu funcionament. Les visites i el seu contingut es preparen en funció de les edats i coneixements dels alumnes. 

P3A, P3B i P3C 

Els més menuts han estat els primers a venir. Ells han conegut tots els espais de la biblioteca i han disposat d'una estona per mirar contes a la sala infantil. Finalment, se'ls ha explicat un divertit conte amb el qual han interactuat i rigut de valent!

visita P3A Visita P3B Visita P3C Faus


P4A i P4B

El segon curs d'educació infantil també ha passat per les instal·lacions de la biblioteca. En primer lloc, han visitat tots els espais de la primera planta i a continuació la planta baixa i la sala infantil, on han estat mirant i llegint contes per a la seva edat. Fins i tot algunes nenes s'han decidit a explicar contes als seus companys! Per acabar la visita, han gaudit d'un conte d'animals molt interactiu i molt divertit!

Visita P4B Ramon Faus  Visita P4A R. Faus
P5A i P5B

Els grups de P5 també han vingut a conèixer la biblioteca. Durant la visita han pogut veure tots els espais de la planta baixa i de la sala d'adults, llegir llibres durant una bona estona a secció infantil i, finalment, escoltar un conte molt divertit sobre les aventures d'un gat dormilega!
Visita P5A  Visita P5B 


1rA i 1rB


Continua el cicle de visites per conèixer la biblioteca amb els nens i nenes de cicle inicial. Els alumnes de 1r han vingut a visitar les instal·lacions de la biblioteca i han gaudit d'una bona estona de lectura de contes a la sala infantil. Posteriorment han vist i participat en la divertida representació amb ombres xineses del conte "Els músics de Bremen".

Visita 1rB  Visita 1rA Faus

2nA, 2nB i 2nC 

El torn ha estat aquesta vegada pels alumnes de 2n curs. Han vingut a visitar els espais i les instal·lacions de la biblioteca i, un cop vistes les dues plantes, han gaudit d'estones de lectura de llibres a la secció infantil. Per acabar, la representació en ombres xineses d' "Els músics de Bremen" en la que ells mateixos han mogut les titelles dels personatges i han pogut veure de primera mà com funciona aquesta tècnica.

Visita 2nA Visita 2nB Visita 2nC 


3rA, 3rB i 3rC
 

Els alumnes de 3r curs també han vingut a conèixer els espais, les instal·lacions i els serveis de la biblioteca. Després de visitar les dues plantes, han estat llegint llibres i contes durant una bona estona a la sala infantil. Finalment, per acabar la visita han participat a la representació d'un conte d'ombres xineses amb el qual han pogut descobrir aquesta tècnica, ja que  ells mateixos han donat vida a les titelles dels personatges. 

Visita 3rA Visita 3rB Visita 3rC 


4tA i 4tB 

Els grans  de cicle mitjà han visitat totes les instal·lacions de la biblioteca per tal de conèixer-ne els espais i els serveis, i també l'ordenació temàtica dels llibres als prestatges mitjançant la CDU (Classificació Decimal Universal). A continuació han tingut temps per a la lectura de llibres i la projecció d'un curtmetratge relacionat amb el món dels llibres. Per acabar l'activitat, han participat en un joc de pistes basat en la CDU a través del qual han recorregut tota la biblioteca i han hagut d'imaginar una història per omplir un llibre en blanc. 

Visita 4tA Faus Visita 4tB Faus 


S'acosta final de curs i també acaba el cicle de visites amb l'Escola Ramon Faus i Esteve. Ha estat una experiència enriquidora i molt profitosa amb la qual els nens i nenes de l'escola han pogut conèixer i entendre millor com funciona, com s'organitza i quins són els serveis d'una biblioteca pública.

Ens retrobarem el curs que ve!