En aquesta edició la Biblioteca acollirà dues activitats durant el mes de febrer.


Aquest any la Biblioteca de Guissona torna a participar al projecte "Biblioteques sense fronteres, compromeses amb un món més just", una iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya.


El seu objectiu és apropar al públic de les biblioteques de Catalunya el coneixement i la comprensió davant de les situacions de vulneració de drets humans i facilitar els recursos per l'acció, contribuint així a la construcció d'una ciutadania global transformadora.

Logo BSF

L'edició del 2023/24, dedicada a "Llegir els conflictes, crear pau", proposa una reflexió sobre les causes i les conseqüències dels conflictes i els processos de pau existents al món. Alhora ofereix eines i recursos a la ciutadania per esdevenir constructors de pau a escala individual i col·lectiva.


En el marc d'aquest projecte, la Biblioteca de Guissona acollirà dues activitats (per públic adult i familiar) durant el mes de febrer:


- Divendres 23 de febrer a les 7 del vespre (públic adult)

Com s'expliquen els conflictes? Taller d'anàlisi crítica de mitjans per reflexionar sobre com informen els mitjans de comunicació dels conflictes que hi ha al món i veure què hem de tenir en compte per tal de ser crítics amb aquesta informació i evitar les fake news. A càrrec de Laia Creus, periodista. 


Dijous 29 de febrer a les 6 de la tarda (públic familiar, infants a partir de 4 anys)

Escolta contes: contes i cançons per imaginar la pau. A través d'àlbums il·lustrats contats i cantats, viatjarem a altres cultures i gaudirem d'una estona irrepetible amb la narradora Mercè Palay.

Us hi esperem!